logo

Ilmoitus

tulee meille isomäärä soittoa.

lähettääkää tekstiviesti numeroon 045 182 6013, soitamme teille.

 

Aukioloajat
 
<----- katsokaa ilmoitustamme.
Ma-To   8.30 - 17.00  
Pe         8.30 - 15.00
La , Su suljettu

NESTEIDEN MÄÄRÄ JA LAATU

Jäähdytysnesteen on oltava sopivassa suhteessa glykolia ja vettä. Pelkkä vesi ruostuttaa jäähdytinjärjestelmää, eikä suojaa sitä olosuhteilta. Kylmien ilmojen tullen jäätymisriski nousee, jos glykolia ei ole jäähdytysjärjestelmässä sopivassa mittasuhteessa. Myöskään pelkkä glykoli ei toimi jäähdytin aineena, vaan se tarvitsee vettä aktivoituakseen. Jäähdytysnesteitä on useita tyyppejä, eikä niitä sovi keskenään sekoittaa

Jarrunesteeseen kertyy ajanmyötä epäpuhtauksia ja vettä, jolloin aineen vaikutus heikkenee selkeästi. On hyvä, että jarrunesteet vaihdetaan parin vuoden välein, jotta järjestelmä pysyy kunnossa jarruhydrauliikan puolesta myös.

Ohjaustehostimen nesteenä käytetään automaattivaihteistoöljyä (ATF), mutta se ei ole aina varma. Autovalmistajat käyttävät myös muita hydraulinesteitä, joiden kanssa on hyvä olla tarkkana. Esim. Volvo ja Citroen.

On tärkeää, että nestepinnat ja laatu on ajantasalla. Teemme sinun autollesi ammattimaisen tarkastuksen ja kartoituksen, missä tilassa mikäkin neste on.

Palveluiden hinnat löytyvät klikkaamalla HINNASTO


Yhteystiedot

Osoite: Finnoontie 10,02280 Espoo

045 182 6013

045 182 6014