logo

Ilmoitus

tulee meille isomäärä soittoa.

lähettääkää tekstiviesti numeroon 045 182 6013, soitamme teille.

 

Aukioloajat
 
<----- katsokaa ilmoitustamme.
Ma-To   8.30 - 17.00  
Pe         8.30 - 15.00
La , Su suljettu

RENGASASENNUSAsennus on tarkka tehtävä ja vaatii ammattitaitoa. Oikein asennettu rengassarja on tärkeä osa auton ajo-ominaisuuksia. Renkaan vanteelle asentamisen jälkeen suoritetaan tasapainoitus, jolla varmistetaan renkaan tasainen pyöriminen kaikissa sallittavissa nopeuksissa.
Käänny puoleemme, kun tarvitset palvelua. Teemme rengasasennukset ajanvarauksetta. Soita tai tule käymään liikkeessämme. 

 Renkaiden tasapainotus

" Epätasapainoiset pyörät aiheuttavat renkaiden ennenaikaisen kulumisen ja huonontaa auton ajomukavuutta "

Mikäli renkaat ovat epätasapainossa, ne saattavat kulua epätasaisesti ja ennen aikojaan. Epätasapainosta voi aiheutua myös häiritsevää ja jopa vaarallista tärinää. Se voi myös kuluttaa haitallisesti auton akselistorakennetta. Renkaiden tasapainotus kannattaa myös tarkistaa mikäli havaitset ajon aikana tärinää.

Milloin tarvitaan pyörien tasapainoitusta?

Tasapainoituksen tarpeen ensimmäisiä merkkejä on, kun autolla ajetaan noin 80 km/h ja havaitaan ravistavaa liikettä ratissa. Tämä voimistuu vauhdin kasvaessa suuremmaksi.
Asiantuntijat pystyvät tarkistamaan epätasapainoisuuden ja korjaamaan sen asiaankuuluvilla laitteilla. Tärkeimpiä asioita onnistuneessa tasapainoituksessa ovat ehjät vanteet ja renkaat.

Palveluiden hinnat löytyvät klikkaamalla HINNASTO

Renkaan vuodon korjaus

Rikkoutuneiden renkaiden korjaus kannattaa aina jättää ammattilaisen hoidettavaksi, sillä korjauksen yhteydessä rengas tarkistetaan läpikotaisesti. On suotavaa viedä vuotava rengas ammattilaiselle mahdollisimman pian. Sillä varmistetaan onko rengas korjattavissa turvallisuutta noudattaen kun rengas vuotaa, syitä voi olla esimerkiksi terävä esine, vuotava venttiili, renkaan ikä tai vihainen naapuri.
Renkaan tyhjänä ajaminen voi aiheuttaa vaurion runkoon, jonka seurauksena sitä ei voida enään korjata.

Palveluiden hinnat löytyvät klikkaamalla HINNASTO


Yhteystiedot

Osoite: Finnoontie 10,02280 Espoo

045 182 6013

045 182 6014